beste zorgverzekering 2

Zilveren Kruis Achmea

Weet u zeker dat uw zorgverzekeringwel compleet bij uw geval past? De kans is namelijk groot dat u nu voor zaken verzekerdbent, waar u volledig geen behoefte aan heeft. Terwijl u erwél premie voor betaalt.

Een zorgverzekeringbestaat over het algemeen uit deverplichte basisverzekering en aanvullende dekkingen. Die kunnen zeeruiteenlopend zijn. Het is dan tevens lastig om een goede vergelijking vanzorgverzekeringen te maken.

Zorgverzekering vergelijken en tijd geld overhouden

Bij deze website vind jeefficiënt en simpel de meest geschikte zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heelduidelijk: we stellen je enkele vragen over je situatie en wat jijvan belangvindt. Onder meer of je kosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het cruciaal vindt dat je bijbepaalde zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die precies bij je wensen past. In onsoverzicht zie je dan welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze eenvoudig met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in depolisvoorwaarden van de dekking duiken. In de regel kunnen we jetevens nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Demeest goedkope en bestpassende zorgverzekering gevonden? Dan kun je dieterstond via ons vinden. Binnen luttele minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Laat ons je helpen bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De bescherming van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan ook zijn dat debescherming van je aanvullende verzekering verandert, je zorgmaandprijshoger wordt of dat je wensen voor komend twaalfmaanden veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij deze website aan het juiste adres. Wijassisteren je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet oververzekerd bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Op welk moment moet ik eigen risico betalen?

  Als je onkosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor deonkosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 385 euro, krijg je de overige onkostenbetaald van je zorgverzekeraar. 

  Zorgverzekering vergelijken

  De zorgverzekering vergelijken. Elke 12 maanden opnieuwbepaalt de het rijk welkezorgzaken onder het basispakket valt en welke zorgniet meer gedeclareerd wordt door de basisverzekering, zotevens voor . Ten tijde van Prinsjesdag is bekend geworden watde veranderingen inhouden voor hetnieuwe 12 maanden.Lees hier wat je wetel wilt over je zorgverzekeringin .

Scroll naar boven