goedkope autoverzekering berekenen

Welke Autoverzekering

Door te vergelijken op deze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te nemen. Je kunt bij heel veel autoverzekeraars kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden vergoedt de werkelijk geleden schade van de passagiers die in je auto zaten gedurende het schade. Tevens hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een gebrekenverzekering inzittenden is een uitbreiding van de autoverzekering. Die dekking biedt tegen lichamelijke en materiële schade na een aanrijding. Meestal is dit een dekking maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je perfecte dekking hebt als er een ongevalis gebeurd.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extra dekkingen nemen, zoals hulp bij pech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de maandprijs extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt stante pede aan gaan wijzigen of beëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  gauw wijzigen, aanvullen of beëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plus genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een ongeval) wordt niet betaald.
  • All Risk. Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto betaald.

De mogelijkheid voor de bescherming hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: welke autoverzekering

Scroll naar boven