goedkope autoverzekering berekenen

Welke Autoverzekering

Door te vergelijken op deze website vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast debasisdekking van de autoverzekeringheb je de mogelijkheid om een aanvullendeautoverzekering te nemen. Je kuntbij heel veelautoverzekeraars kiezen uit de nukomende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden vergoedt dewerkelijk geleden schade van de passagiersdie in je auto zatengedurende het schade. Tevens hier maakt het niet uitwie er schuldig is.

Een gebrekenverzekering inzittenden is eenuitbreiding van de autoverzekering. Die dekking biedt tegen lichamelijkeen materiële schade na een aanrijding. Meestal is dit een dekking maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je perfecte dekking hebt alser een ongevalis gebeurd.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekeringop basis van de volgende 3 basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extradekkingen nemen, zoals hulp bijpech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekerenmet de Internet Autoverzekering. Uregelt alles zelf online, waarmee de maandprijsextra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geenjaarcontract en u kunt stantepede aan gaan wijzigen ofbeëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekeringwordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekendin plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  gauw wijzigen, aanvullen ofbeëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrijemaand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WettelijkAansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jetevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebrekendie je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigengebreken niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plusgenoemd). Naast de WA-dekking, wordt nutevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die jezelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld eenongeval) wordt niet betaald.
  • All Risk.Alles wat onder beperkt casco valt wordtbetaald, maar nu wordt tevens alle schade aan jeeigen auto betaald.

De mogelijkheid voor debescherming hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor degoedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is tevensbelangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de juiste keuze kuntmaken. Hier is meer te zien: welke autoverzekering

Scroll naar boven