rechtsbijstandverzekering vergelijken

Wat Dekt Een Rechtsbijstandverzekering

Een juridisch probleem kan iedereen krijgen. Dan is het fijn als u een rechtsbijstandverzekering hebt. Maar u wilt natuurlijk niet te veel maandprijs betalen voor die enkele keer dat u een probleem hebt. Kies hierom voor een complete rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage en bespaar op uw maandelijkse maandprijs.

Rechtsbijstandverzekering annuleren

Een aantal rechtsbijstandverzekeringen kun je ieder moment opzeggen. Andere kun je pas na het 1ste 12 maanden dagelijks afzeggen met een opzegtermijn van één maand. Hoelang je opzegtermijn is, vind je in de voorwaarden van de polis.

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Wat een rechtsbijstandverzekering kost hangt af van de bescherming die je kiest. Hoe meer je wil verzekeren, hoe hoger de premie. Daarnaast is de kosten afhankelijk van je gezinssamenstelling. Als je geen partner hebt is een rechtsbijstandverzekering goedkoper dan wanneer je bijvoorbeeld inwonende kinderen hebt. Een aantal verzekeringsmaatschappijen hebben een eigen risico. Je betaalt dan minder kosten per 30 dagen, maar je krijgt bij rechtshulp een lager bedrag uitgekeerd omdat dit eigen risico er eerst vanaf wordt getrokken.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering ligt niet voor de hand om af te sluiten, maar kan opeens nodig zijn! Het is dan tevens geen overtollige luxe om een goede rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Kijk naar de opties van de verzekering van die op onze website worden laten zien.

Deskundige juridische hulp onbezorgd over de kosten

Een juridisch geschil kan in het dagelijks leven in diverse gevallen ontstaan. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

FBTO heeft als 1ste verzekeraar een rechtsbijstandverzekering waarbij u zelf kunt bepalen welke bescherming u wilt. En daarom betaalt u alleen voor de bescherming die u nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende modules: Consument & Wonen, Verkeer, Inkomen en Medisch.

De voordelen van de FBTO rechtsbijstandverzekering zijn:

  • modules zijn los van elkaar af te sluiten
  • het hele gezin is meeverzekerd
  • geen ten minste claimbedrag
  • pienter kiezen is geld geld besparen.

    Verschillende typen rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor wat dekt een rechtsbijstandverzekering,wat-dekt-een-rechtsbijstandverzekering

    Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met verschillende vergoedingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het belangrijk te weten welke dekking er gekozen moet worden.

    Wie kiest voor een dekking over het inkomen, krijgt juridische hulp als hij dreigt ontslagen te worden of een ander juridisch probleem heeft met de baas. Deze dekking is niet alleen nuttig als men in dienst is.. De dekking is alleen geldig voor mensen in loondienst. Wie eigen ondernemer of ZZP’er is, moet daarvoor een aparte verzekering afsluiten.

Scroll naar boven