rechtsbijstandverzekering vergelijken

Wat Dekt Een Rechtsbijstandverzekering

Een juridisch probleem kaniedereen krijgen. Dan is het fijn als u een rechtsbijstandverzekering hebt. Maar u wiltnatuurlijk niet te veel maandprijsbetalen voor die enkele keer dat u een probleem hebt. Kies hierom voor een complete rechtsbijstandverzekeringmet eigen bijdrage en bespaar op uw maandelijksemaandprijs.

Rechtsbijstandverzekering annuleren

Een aantal rechtsbijstandverzekeringen kun je ieder momentopzeggen. Andere kun je pas na het 1ste12 maanden dagelijksafzeggen met een opzegtermijn van éénmaand. Hoelang je opzegtermijn is, vind je in de voorwaardenvan de polis.

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Wat een rechtsbijstandverzekeringkost hangt af van de bescherming dieje kiest. Hoe meer je wil verzekeren, hoe hoger de premie.Daarnaast is de kosten afhankelijk vanje gezinssamenstelling. Als je geen partner hebt is een rechtsbijstandverzekering goedkoper dan wanneer je bijvoorbeeld inwonende kinderen hebt.Een aantal verzekeringsmaatschappijenhebben een eigen risico. Je betaalt dan minder kosten per 30 dagen, maar je krijgt bij rechtshulp een lager bedraguitgekeerd omdat dit eigen risico er eerst vanafwordt getrokken.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekeringligt niet voor de hand om af te sluiten, maar kan opeens nodig zijn! Het is dantevens geen overtollige luxe om een goede rechtsbijstandverzekering af tesluiten. Kijk naar de opties van de verzekering vandie op onze website worden laten zien.

Deskundige juridische hulp onbezorgd over de kosten

Een juridisch geschil kan in hetdagelijks leven in diverse gevallenontstaan. Met een rechtsbijstandverzekeringkunt u terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dat u zich zorgenhoeft te maken over de kosten.

FBTO heeft als 1steverzekeraar een rechtsbijstandverzekeringwaarbij u zelf kunt bepalen welke bescherming u wilt. En daarombetaalt u alleen voor de bescherming die u nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende modules: Consument &Wonen, Verkeer, Inkomen en Medisch.

De voordelen van de FBTO rechtsbijstandverzekering zijn:

  • modules zijn los van elkaar af te sluiten
  • het hele gezin is meeverzekerd
  • geen ten minste claimbedrag
  • pienter kiezen is geldgeld besparen.

    Verschillende typen rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor wat dekt een rechtsbijstandverzekering,wat-dekt-een-rechtsbijstandverzekering

    Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met verschillende vergoedingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijkenis het belangrijk te weten welke dekking er gekozenmoet worden.

    Wie kiest voor een dekking overhet inkomen, krijgt juridische hulp als hijdreigt ontslagen te worden of een ander juridisch probleem heeft metde baas. Deze dekking is niet alleen nuttig als men in dienstis.. Dedekking is alleen geldig voor mensen in loondienst. Wieeigen ondernemer of ZZP’er is, moet daarvoor een aparte verzekering afsluiten.

Scroll naar boven