Autoverzekering All Risk of Beperkt Casco

Voordeligste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast debasisdekking van de autoverzekeringheb je de optie om een aanvullendeautoverzekering te kiezen. Je kuntbij heel veelautoverzekeraars kiezen uit de nukomende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt dewerkelijk geleden schade van de meerijdersdie in je auto zatengedurende hetongeluk. Ook hier maakt het niet uitwie de schuldige is.

Een schadeverzekering inzittenden is eenuitbreiding van de autoverzekering. Die bescherming biedt tegen lichamelijkeen materiƫle gebreken na een aanrijding. Meestal is dit een bescherming ten hoogste 1miljoen euro. Met een inzittendenverzekering zorg je dat je goede bescherming hebt alser een ongelukis gebeurd.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert degeschikte verzekering voor je auto voor jouwsituatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernisaan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie jeacuut wat voor jou de driebesteopties zijn. Debeste verzekering voor je auto kun je via onzewebsite aanklikken en je wordtdoorgestuurd naar de site vande verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alleoverige verzekeringen voor je auto overwegen. Of er enkele naast elkaar zetten. Je kunt eerst jeaanbieding op je scherm bekijken ofonverwijld een autoverzekering vinden op de websitevan de verzekeraar. Zo simpel is deverzekering voor je autote vergelijken op hier.

Een autoverzekering afsluiten

Een auto verzekeren is verplicht volgens deNederlandse wetgeving en mag je dus niet vergeten als je een andereauto koopt. Bij het afsluiten van een autoverzekeringwil je wel zeker weten dat de verzekering voor de auto bij jouw wensenen behoeften past en natuurlijk zo goedkoper mogelijk. Ondermeer de Consumentenbond en Kassa hebben in het verleden veel onderzoekgedaan naar autoverzekeringen. Hetis niet alleen de premie die bepaalt wat de beste autoverzekering is. Sterker nog, soms is het interessanter iets meer te betalen zodat je beter gedekt bent tegen eventueleschade. Het is dus belangrijk om van te voren goed te bedenken wat voor soort autoverzekering je wilt hebben.

Prijs autoverzekering berekenen

Een autoverzekeringvergelijken en de maandpremie berekenen kan alleen indien het type auto bekend is. Omdie reden wordt altijd eerst naar het kenteken van de te verzekeren autogevraagd. Ook wordt er in de berekening van de autoverzekering meegenomen hoe oud de auto is. Een anderebelangrijke eigenschap is het aantal schadevrije jaren die je hebt.Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe kleiner de autoverzekeraar acht dat jijschade aan een auto veroorzaakt. Bij het berekenen van de autoverzekering premieprijs speelt dit uiteraard een rol.

WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco

Een belangrijke keuze die je moet maken bij autoverzekeringen vergelijken is welkedekking je wilt. Hieronder vind je de verschillen tussen deze dekkingen.

Alleen WA autoverzekering
Als je enkel een WA verzekering hebt dan wordtalleen de schade betaald die jij veroorzaakt hebt bijanderen. Indien je eigen auto ook schade heeft dan zal de autoverzekering dit niet dekken. Dit is demeest goedkope autoverzekering die je kunt hebben en dekt om die reden ook veelminder.

WA + Beperkt casco autoverzekering
Bij deze dekking wordt schade veroorzaakt door jou bij anderen betaalden eventuele schade aan je eigen auto wat veroorzaakt is door inbraak,diefstal, storm of brand. Schade die jijzelfveroorzaakt hebt aan je eigen auto zal niet betaaldworden.

WA + Volledig casco autoverzekering
Dit is de meest uitgebreide autoverzekeringdie je kunt afsluiten. Met deze dekking wordt ook schade die jij veroorzaakthebt aan je eigen auto betaald.

Autoverzekering vergelijken op basis van persoonlijke voorkeuren

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je op basis van jepersoonlijke voorkeur (WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco)een autoverzekering vergelijken.Daarnaast spelen leeftijd, schadevrije jaren en het aantal kilometers opjaarbasis ook een rol. Dekostprijs per maand voor de autoverzekering in de vergelijkingsresultaten is dus echt eenpersoonlijke maandprijs. Een vriend/vriendin van jou krijgt hoogstwaarschijnlijk anderebedragen te zien om zijn/haar situatie anders is. Hier is meer te zien: voordeligste autoverzekering

Scroll naar boven