goedkope autoverzekering

Voordelige Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van autoverzekeringen is bij elke verzekeringsmaatschappijanders. Soms is heteen dag, 30 dagen, maar 12 maanden komttevens wel voor. Voor verzekeraars die aangemeld zijn bij het Verbond vanverzekeraars geldt eengebruikelijkecontracttermijn van maximaal 12 maanden. Na die 12 maanden mag je per dagannuleren met een opzegtermijn van een maand.Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je autoverzekering.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekeringop basis van de volgende drie basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extrabeschermingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekerenmet de Internet Autoverzekering. Uregelt alles zelf online, waarmee de premieextra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geenjaarovereenkomst en u kunt linearecta vinden wijzigen ofannuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekeringwordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekendin plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pre’s van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  stantepede wijzigen, aanvullen ofbeëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke schadevrijemaand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullendeverzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jenodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenvariabel bedrag uit als iemand na een aanrijdinginvalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voorde bestuurder, maar tevens voor eventuelebijrijders.
  • Schadeverzekering voorpassagiers. betaalt degebreken die de automobilist en/ofpassagierslijden door het botsing.Dat kan geestelijkeschade zijn, maar tevens schade aanpersoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering.Voor justitieel advies enspecialistische rechtshulp om onder anderegebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd errekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meereenvoudigegegevens over autoverzekeringenkun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: voordelige autoverzekering

Scroll naar boven