vergelijk doorlopende reisverzekering

Reisverzekering-Goedkoopste

Op het moment is het voor iedereen belangrijk om er zich bewust van te zijn dat een ongeluk vaak in een klein hoekje schuilt. Dat is tevens het situatie op welk moment u er voor kiest om een vakantiereis te boeken. U kunt voor afreizen er mee te maken krijgen met een onvoorziene situatie waarmee u niet van huis kunt gaan, maar ook ten tijde van uw vakantiereis kunnen er zich acute problemen aan het licht komen. Het aan gaan van een betere reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat kost een reisverzekering?

Wat een reisverzekering moet kosten, hangt van enkele extra’s af. bijvoorbeeld waar je reis naar toe gaat, welke bescherming je wilt en hoeveel personen je meeverzekert. Gemiddeld kost een kortlopende reisverzekering eenmalig enkele tientallen euro’s, en een doorlopende reisverzekering een paar euro per jaar.

Dat het afsluiten van een reisverzekering vanzelfsprekend is voor consumenten die zorgeloos een trip wil ondernemen mag ondertussen wel duidelijk zijn. Een goede reisverzekering aan gaan is Vandaag de dag door het uitvoeren van een onafhankelijke vergelijking eenvoudig, maar voor veel mensen is alsook het vinden van een goedkope reisverzekering een vereiste. Een de betere en de voordeligste reisverzekering in één afsluiten is perfect mogelijk. U dient wat dit betreft alleen rekening te houden met de geldigsheidsduur van de reisverzekering in kwestie evenals met de dekkingen die gedekt dienen te worden. Voor wat dit laatste betreft is het vooral van belang om rekening te houden met het gebied naar waar u op vakantiereis gaat. zekere dekkingen worden bij een standaard reisverzekering namelijk met uitsluiting van aangeboden als de vakantie zich binnen de Europese Unie afspeelt.

Waarom een reisverzekering?

Als u op vakantie gaat en u maakt een tochtje naar het buitenland kan er van alles mis gaan. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, hierdoor zou het kunnen dat u extra uitgaven moet uitgeven. Denk ook aan de ziekenhuiskosten als u onverwacht ziek wordt of door een accident in het hospitaal komt. De kans dat men in het buitenland ziek wordt is alsook groter. ook andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere kans op een accident.

Wat is er verzekerd in de basisbescherming van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa ten minste verzekerd voor hulpverlening, niet verwachte uitgaven, een ongeval en en aansprakelijkheid voor schade aan uw reisverblijf.

Hulpverlening

24/7 hulp van de aangesloten alarmcentrale. bijvoorbeeld bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke geneeskundige begeleiding ten tijde van de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Onverwachte uitgaven

Bijvoorbeeld voor onverwachte tochtje– en verblijfskosten als je in het buitenland in het kliniek terecht komt of ineens naar huis moet terugkeren na een accident of ernstige ziekte. Of voor onkosten voor opsporings- of reddingsacties, als je tijdens een bergwandeling niet meer weet waar je bent of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent gedekt tegen de extra kosten als gevolg van een probleem.

Aansprakelijkheid voor ongemak aan tripverblijf

Onkosten door bijvoorbeeld ongemak aan de inboedel van uw vakantiereisverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw gehuurde vakantiehuisje.

Reisverzekering vergelijken en aan gaan: zo snel doe je dat

Deze website heeft een uitgebreide online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel snel een reisverzekering vergelijken en aan gaan. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou de goedkoopste verzekering hebt opgedoken, kun je direct jouw reisverzekering afsluiten. Dat kan helemaal online en je ziet meteen of je bent geaccepteerd voor de reisverzekering.

Kortlopend of doorlopend?

De belangrijkste vraag die je je zelf moet stellen als je reisverzekeringen vergelijkt is of je een doorlopende reisverzekering wilt afsluiten of een kortlopende reisverzekering. Met de doorlopende reisverzekering ben je 365 dagen door verzekerd voor ongelukken op reis. Dat is tijdens je trip maar over het algemeen tevens ten tijde van dagjes uit of weekendjes weg. De doorlopende reisverzekering is over het algemeen handig voor iedereen die vaker dan 1 maal per 12 maanden op trip gaat. Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor een bepaalde trip en duurt zo lang als je tochtje duurt.

Kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is al simpel goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Alleenstaanden of koppels die meer dan drie weken per kalenderjaar op trip gaan, kunnen misschien beter een doorlopende reisverzekering aan gaan. Voor families ligt deze grens al bij twee weken. Deze periode hoeft niet aaneengesloten te zijn.

Een kortlopende reisverzekering kost je per trip al snel een enkele tientjes, terwijl een doorlopende reisverzekering maar enkele euro’s per maand kost. daarnaast betaal je voor een kortlopende reisverzekering steeds opnieuw kosten voor de polis. Bij een doorlopende reisverzekering betaal je de poliskosten maar 1x.

Wat is een multirisicoverzekering?

Op welk moment uw intentie is om om een reisverzekering af te sluiten kunt u telkens een keus maken tussen uiteenlopende mogelijkheden. We onderscheiden op dit vlak de tijdelijke- of kortlopende van de doorlopende reisverzekering, maar daarnaast bestaat er ook nog zoiets als een multirisicoverzekering. Een dergelijke variant kunnen we in principe het best duiden als een verzameling van verzekeringen. Het betreft hier niet alleen de gebruikelijke reisverzekering, ze wordt doorgaans altijd gecombineerd met een speciale bescherming voor annuleren. Op deze wijze beschikt u dan tevens over een totaal pakket waarmee u zonder twijfel onbezorgd op vakantie van huis kunt gaan. Bent u tevens wel geïnteresseerd in het afsluiten van een multirisicoverzekering, maar zou u graag eerst meer informatie willen verkrijgen? Lees dan simpel verder, want wij zetten de voor- en nadelen er van graag even voor u op een rijtje.

Tips: uitsparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering vinden? Bedenk dan goed of je zekere beschermingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor geneeskundige kosten (soms heb je die ook al goed verzekerd bij je zorgverzekering), automobilistenhulp of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en regel dat je niet 2 keer verzekerd bent. Vaak kun je door goed te lezen naar je beschermingen veel besparen.

Hoogste schadeloosstellingen reisverzekering

Het liefste heb je jouw reisverzekering helemaal niet nodig, maar als er tenslotte wat gebeurt wil je graag dat de schade efficiënt wordt uitbetaald en afgehandeld. Vind je een bepaalde dekking erg belangrijk bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor camera’s, andere elektronica of campingspullen? Bekijk dan ons overzicht maximale vergoedingen. Dan weet je zeker dat je bij de goedkooste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering betaalt de onkosten als je de reis toch ook moet annuleren. Als je jouw reis bijvoorbeeld door een ongeval, ziekte of overlijden moet opzegging kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een optie maakt om je vakantie vooraf op te zeggen als gevolg van bepaalde omstandigheden. Ook als je door zekere omstandigheden tijdens je vakantie genoodzaakt bent om naar huis te gaan, worden de laatste vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voordat je op vakantie gaat. Let goed op de expliciete voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzeggen van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk detail vergoeden.

Ook gericht op de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele kalenderjaar door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Annuleren oude reisverzekering

Je reisverzekering annuleren kun je per e-mail bij je huidige verzekeraar regelen. Een nieuwe reisverzekering vinden is zo gebeurd. Je kunt in uiterlijk vijf minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de voordeligste reisverzekering aan gaan. Zo easy is het vinden en aan gaan van een reisverzekering via hier.

Scroll naar boven