reisverzekering wereldreis

Reisverzekering-Amerika

Vandaagdedag is het voor bijna alle mensen belangrijk om er zich bewust van te zijn dat een ongeluk meestal in een klein hoekje schuilt. Dat is alsook het situatie wanneer u er voor kiest om een vakantiereis te boeken. U kunt voor vertrek kan het gebeuren dat met een onverwachte situatie waardoor u niet van huis kunt gaan, maar tevens lopende uw tochtje kunnen er zich acute problemen ontstaan. Het afsluiten van de voordeligste reisverzekering kan heel wat praktische, maar alsook financiële kopzorgen voorkomen.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering vergoedt ongemak die is ontstaan tijdens een reis. U heeft de optie om enkele rubrieken mee te verzekeren zoals: werelddekking, cash en waardepapier, vervangend vervoer bij pech onderweg of de sneeuwvakantie dekking. Naast deze kansen kunt u vaak een annuleringsverzekering aan gaan.

De meeste zaken worden tot een bepaald maximum betaald. Let hierbij goed op wat u verzekerd, een goedkopere reisverzekering heeft vaak een (hoog) eigen bedreiging of een minder (hoog) gedekt bedrag voor de artikelen of aanvullende goederen.

Waarom een reisverzekering?

Als u op reis gaat en u maakt een trip naar het buitenland kan er van alles gebeuren. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, dit kan de reden zijn dat u niet verwachte onkosten moet uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan de ziekenhuisgeld als u ineens ziek wordt of door een ongeval in het kliniek komt. De kans dat men in het buitenland ziek wordt is alsook groter. alsook andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere optie op een probleem.

Wat is er gedekt in de basisbescherming van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa in ieder geval verzekerd voor hulpverlening, niet verwachte uitgaven, een accident en en aansprakelijkheid voor ongemakken aan uw tochtjeverblijf.

Hulpverlening

24/7 hulp van de aangesloten alarmcentrale. bijvoorbeeld bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke geneeskundige begeleiding tijdens de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Plotselinge uitgaven

Bijvoorbeeld voor extra tochtje– en verblijfskosten als je in het buitenland in het privekliniek terecht komt of plotseling naar huis moet terugkeren na een calamiteit of ernstige ziekte. Of voor kosten voor opsporings- of reddingsacties, als je ten tijde van een bergwandeling de weg kwijt bent of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent gedekt tegen de onverwachte uitgaven als gevolg van een calamiteit.

Aansprakelijkheid voor ongemakken aan tripverblijf

Onkosten door onder andere ongemak aan de inboedel van uw tripverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw bungalow.

Reisverzekering vergelijken en aan gaan: zo easy doe je dat

Deze website heeft een uitgebreide online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel gemakkelijk een reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou de voordeligste verzekering hebt geselecteerd, kun je terstond jouw reisverzekering aan gaan. Dat kan compleet online en je ziet gelijk of je bent goedgekeurd voor de reisverzekering.

Reisverzekering en dekking

Ga je een reisverzekering aan gaan? Dan zijn er veel mogelijkheden om je goed te verzekeren. Naast dat je kunt kiezen voor een doorlopende- of kortlopende reisverzekering kun je tevens beschermingen kiezen. De bescherming die je kiest is bepalend voor je kosten en hoe goed je verzekerd bent. Verzekeraars hebben de wereld in verscheidene dekkingsgebieden ingedeeld:

Nederlanddekking – Binnenland, inclusief dagtrips naar het buitenland.

Europabescherming – Alle landen binnen Europa. Inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit houdt in dat tevens Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israel, Libanon en Aziatisch Turkije onder de dekking vallen.

Wereldbescherming – Alle landen en werelddelen.

Verder kun je tevens de reisduur bepalen en of je cash wilt verzekeren. Maar tevens medische kosten dekking, bagagebescherming of automobilistenhulp kun je kiezen. Als je lopende je vakantie mee gaat doen aan wintersport, duiken of een hoogrisico sport moet je dit in de regel extra verzekeren. Tevens is het een mogelijkheid een extra uitbetaling te krijgen als jij tijdens je vakantie een ongeluk krijgt en je wordt gehandicapt of komt te overlijden. Allemaal extra gerustheid die voor jou van betekenis kunnen zijn lopende je vakantie. deze website vergelijkt alle reisverzekeringen met je gekozen dekkingen.

Als je graag op sneeuwvakantie gaat of een andere hoogrisico sport gaat aanwenden tijdens je vakantie kan het nodig zijn dat je hier een aanvullende verzekering voor moet afsluiten. De groep risicosporten bestaat naast wintersport uit berg-, lucht-, water- en enkele andere sporten zoals rugby onder andere. Kijk goed naar de voorwaarden als je op een actieve vakantie gaat.

Hierbij geldt wederom dat hoe groter de risico’s van de sport zijn, hoe hoger de premie zal zijn. Uiteindelijk is het bij dit type verzekering veel belangrijker te regelen dat je een uitstekende bescherming hebt dan een zo goedkoop mogelijke prijs. Kijk er goed naar of er bepaalde uitzonderingen zijn en wat de maximale hoogtes zijn van de schadeloosstellingen.

Betere reisverzekering

op welk moment u een vakantie heeft geboekt spreekt het voor zich dat u zich zo weinig een optie zorgen zult willen maken. Om er zeker van te zijn dat alle mogelijke perikelen met betrekking tot uw bij elkaar gespaarde vakantie zijn vergoedt kan het slim zijn om een tijdelijke of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een tijdelijke reisverzekering aan gaan kan voor natuurlijke personen die slechts één keer per kalenderjaar op reis gaan de meest gewenste mogelijkheid zijn. Op deze wijze genieten ze tenslotte van een passende dekking voor hun geboekte vakantiereis, maar dan wel zonder dat ze rekening dienen te houden met zinloos hoge kosten. Gaat u met zekerheid vaker dan 1 keer op tochtje gaan in het komende jaar? In dat situatie is de optie om een doorlopende reisverzekering aan te gaan altijd het verstandigst. Zo geniet u op vlak van prijs-kwaliteit per slot van rekening ook te allen tijde van de meest optimaleverzekering.

Tips: uitsparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering vinden? Denk dan goed na of je bepaalde dekkingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor medische kosten (soms heb je die alsook al goed gedekt bij je zorgverzekering), hulp bij pech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en zorg dat je niet dubbel gedekt bent. Vaak kun je door goed te lezen naar je beschermingen veel geld besparen.

Uiterste tegemoetkomingen reisverzekering

Liever heb je je reisverzekering helemaal niet nodig, maar als er immers wat gebeurt wil je graag dat de schade snel wordt uitbetaald en afgehandeld. Vind je een bepaalde bescherming erg van invloed bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor fotocamera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht maximale schadeloosstellingen. Dan weet je zeker dat je bij de goedkooste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je de reis tenslotte moet annuleren. Als je jouw reis bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet opzeggen kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het mogelijk maakt om je vakantie vooraf te annuleren als resultaat van zekere omstandigheden. Tevens als je door zekere gebeurtenissen gedurende je vakantie gedwongen bent om naar huis te vertrekken, worden de laatste vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voordat je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzegging van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk wissewasje vergoeden.

Tevens met betrekking tot de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele twaalf maanden door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Afzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering annuleren kun je per e-mail bij je huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering afsluiten is zo gebeurd. Je kunt in niet meer dan 5 minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de slimste reisverzekering vinden. Zo simpel en simpel is het vinden en aan gaan van een reisverzekering via hier.

Scroll naar boven