rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd

Rechtsbijstandverzekering Kosten

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp en advies biedt bij juridische problemen. Onder andere als je wordt ontslagen omdat het bedrijf gaat reorganiseren. Een rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van deze rechtsbijstand.

Rechtsbijstandverzekering beëindigen

Niet alle rechtsbijstandverzekeringen kun je ieder moment opzeggen. Andere kun je pas na het eerste twaalf maanden dagelijks afzeggen met een opzegtermijn van een maand. Hoelang je opzegtermijn is, vind je in de voorwaarden.

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Bij onze website kun je diverse rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken, zodat je weet wat je per maand betaalt voor de verzekering die het beste bij je past.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering ligt niet voor de hand om af te sluiten, maar kan opeens nodig zijn! Het is dan ook geen overtollige luxe om een goede rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Kijk naar de eigenschappen van de verzekering van die op onze website worden laten zien.

Deskundige juridisch advies onbezorgd over de kosten

Een juridisch probleem kan in het dagelijks leven in diverse gevallen ontstaan. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

FBTO heeft als eerste verzekeraar een rechtsbijstandverzekering waarbij u zelf kunt bepalen welke dekking u wilt. En daarom betaalt u alleen voor de bescherming die u nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende modules: Consument & Wonen, Verkeer, Inkomen en Medisch.

De voordelen van de FBTO rechtsbijstandverzekering zijn:

  • modules zijn los van elkaar af te sluiten
  • het hele gezin is meeverzekerd
  • geen minimaal claimbedrag
  • pienter kiezen is geld geld besparen.

    Eigen risico bij een rechtsbijstandverzekering

    Een rechtsbijstandverzekering biedt geen financiële uitbetaling in het geval van problemen, maar levert eigenlijk een dienst aan u als verzekeringnemer. Dit maakt het soms wat irritant om te bepalen hoe het eigen risico bij een rechtsbijstandverzekering werkt. Mocht u ervoor kiezen om een eigen risico in te stellen bij het afsluiten van dit type verzekering, dan krijgt u bij het inschakelen van juridische hulp een rekening van uw verzekeringsmaatschappij. Meer informatie over uw eigen risico en het gebruik daarvan vindt u in de polisvoorwaarden van een rechtsbijstandverzekering.

    Het is interessant om voor een eigen risico te kiezen als u geen conflicten verwachten en uw maandelijkse maandprijs wilt verlagen. Des te hoger uw eigen risico is, des te lager is ook uw maandelijkse premie.

Scroll naar boven