Opstalverzekering

Een opstalverzekering vergelijken en aan gaan via onze site is heel simpel. Bij ons vergelijk je opstalverzekeringen op premie én kwaliteit. En, je krijgt korting, waardoor je tot wel 20% op je premie kunt geld overhouden. Vergelijk je via deze site én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de meest voordelige opstalverzekering aangaat, maar dat je er ook een kiest die het betere bij jou past.

Simpel en simpel je opstalverzekering vergelijken? Je kunt alle opstalverzekeringen vergelijken op premie én kwaliteit. Vul je gegevens en voorkeuren in en je ziet aanstonds wat voor jou de meest voordelige en betere opstalverzekering is. Sluit deze onverwijld af en bespaar tot wel 20% op de premie.

Opstalverzekeringen vergelijken

Alles over het regelen van je opstalverzekering

Als je een huis koopt ben je daar vanzelfsprekend trots op. Je wilt dan tevens dat als er iets mee gebeurt, dat je je huis weer kunt (laten) maken. Daarvoor sluit je een opstalverzekering af. Een opstalverzekering is niet verplicht. Per slot van rekening wordt je in de regel door de bank wel voorgeschreven om een opstalverzekering te regelen als je een hypotheek afsluit. Dat is ook niet zo gek. Ze lenen jou veel geld, en willen zeker wel dat het onderpand, jouw huis dus, goed is verzekerd.

Ben je van plan om een huis te aankopen en moet je een opstalverzekering afsluiten? Bij ons kun je easy de opstalverzekering vergelijken op prijs en dekking. Zo vind jij snel en gemakkelijk een opstalverzekering die past bij jouw opstal. Vul in de vergelijker in of je een huur- of koopwoning hebt. Vul tevens je postcode, huisnummer en geboortedatum in. Je krijgt nu de keuzemogelijkheid om ook de inboedelverzekering tevens mee te nemen in de vergelijking. Kies of je dit wilt of niet en vul je gegevens en voorkeuren verder in. Om een opstalverzekering te vinden die past bij je huis, moeten we weten wat de staat van je huis is én of je je opstal aanvullend wilt verzekeren. Onder het kopje ‘Je woning’ vul je in wat voor type woning je hebt, wat de bouwaard van de muren is, hoeveel kamers je huis heeft, of je huis beveiligd is, wat de oppervlakte van je woning is én wat het bouwtwaalf maanden van je huis is. Onder ‘Opstalverzekering’ vul je kennis in over het meeverzekeren van je fundering, de inhoud van je huis (m³), de gevel en de kwaliteit van de keuken, de badkamer en de woonkamer. Heb je dit allemaal ingevoerd? Dan kun jij de opstalverzekering vergelijken op bescherming en prijs.

Opstalverzekering aan gaan: zo werkt het

Bij ons vind je heel simpel de slimste opstalverzekering voor je situatie. Je beantwoordt een paar vragen over je huis waarmee wij de herbouwwaarde van je huis kunnen berekenen. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om jouw huis, op dezelfde plek weer opnieuw te bouwen zoals het was. Hiervoor gebruiken we een herbouwwaardemeter. Dat is simpel want je hoeft niet zelf te rekenen en je hebt garantie tegen onderverzekering. Je bent dus nooit te laag verzekerd. Alleen als je een heel luxe of monumentaal huis hebt, kun je deze waardeberekening niet gebruiken. Hierna zie je subiet de 3 betere deals voor jouw opstalverzekering die je ook stante pede online kunt afsluiten. De voordeligste opstalverzekering staat hier tevens te allen tijde bij. Je kunt allicht tevens nog verder kijken en vergelijken met alle andere opstalverzekeringen.

Tip: Je kunt ook subiet de maandprijs berekenen voor een inboedelverzekeringaansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Zo heb je in één maal alles geregeld op één website, simpel toch?

Bescherming opstalverzekering

Alle opstalverzekeringen die je kunt vergelijken en aan gaan hebben diverse dekkingen: All-Risk en Extra Uitgebreid. Bij een Extra grote bescherming ben je al goed gedekt voor schade zoals:

  • Brand
  • Blikseminslag
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Gebreken door hak- en breekwerk om een lek op te sporen
  • Hagelschade

Met een allrisk bescherming is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf de gebreken veroorzaakt.

Scroll naar boven