ASR Autoverzekering

Kosten Autoverzekering Per Maand

Door te vergelijken op onze website vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden aangaan als je al een gebrekenverzekering voor inzittenden hebt, is meestal niet nodig. In dat situatie zou je namelijk zinloos veel maandprijs betalen, terwijl de meerwaarde van de extra autoverzekering minimaal is. Het echte voordeel van de schadeverzekering is dat je de uiteindelijk geleden schade uitgekeerd krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag.

Als jij en je passagiers gewond raken bij een aanrijding dan vergoedt je zorgverzekering de medische kosten. Met een schadeclaimlenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) ook een vooraf vastgesteld bedrag vergoed bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het calamiteit.}

Het is logisch dat de lasten van enkele tientjes per 12 maanden hoger wordt naarmate je hogere klant bedragen kiest. Over het algemeen keert een ongevallenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende verzekering voor je auto voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je aanstonds wat voor jou de drie goedkopere polissen zijn. De goedkopere autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de aanbieding van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige verzekeringen voor je auto bekijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op je scherm bekijken of gauw een verzekering voor je auto vinden op de site van de autoverzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op onze website.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plus genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een ongeluk) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste optie kunt maken. Hier is meer te zien: kosten autoverzekering per maand

Scroll naar boven