de goedkoopste autoverzekering

Hoeveel Kost Een Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je ook een gebrekenverzekering voor inzittenden, dan is de schadeclaimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in bescherming is te groot, waarmee je nodeloos veel kosten afdraagt. Dat wil je uiteraard liever voorkomen! Met de schadeverzekering krijg je de uiteindelijk geleden schade vergoed in plaats van een vooraf vastgesteld uit te keren bedrag. De bescherming is normaal gesproken voor gebreken tot één miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekeringop basis van de volgende drie basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extradekkingen nemen, zoals automobilistenhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekerenmet de Internet Autoverzekering. Uregelt alles zelf online, waarmee de premieextra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geenjaarcontract en u kunt linearecta vinden wijzigen ofbeëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekeringwordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekendin plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pre’s van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  ogenblikkelijk wijzigen, aanvullen ofannuleren van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrijemaand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene optioneleeigenschappen bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jenodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenvariabel bedrag uit als iemand na een ongelukgehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voorde bestuurder, maar ook voor eventueleinzittenden.
  • Schadeverzekering voorinzittenden. vergoedt deschade die de berijder en/ofpassagiersondervinden door het ongeval.Dat kan lichamelijke gebreken zijn, maar ook schade aanpersoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering.Voor wettelijk advies enspecialistische rechtshulp om onder andereschade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd errekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meerdoorsneekennis over autoverzekeringenkun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: hoeveel kost een autoverzekering

Scroll naar boven