goedkope autoverzekering berekenen

Hele Goedkope Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij je situatie past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Hele Goedkope Autoverzekering

Vind je de meest lage kosten het belangrijkst? Op onze website kies je de betere verzekering voor je auto. Dat hangt allicht af van jouw auto zijn bouwjaar, merk, je aantal jaren zonder gebreken en het aantal kilometers op de teller. Onze hint: kijk niet zomaar naar prijs, maar tevens naar de voorwaarden. Dat geld zeker in het geval van hele goedkope autoverzekering.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: WA-verzekering, WA-verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering te nemen. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is alleen een WA-verzekering meestal voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de bescherming ten hoogste 2,5 miljoen euro, voor letselschade aan personen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen verzekerd bij schade die jij met je auto toebrengt aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto, onder andere door storm. Tevens diefstal en ruitgebreken wordt vaak terugbetaald door verzekeringsmaatschappijen. Let hierbij wel op dat je naar een schadespecialist gaat die afspraken heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

  • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je gedekt tegen alle schade aan je auto. Of je zelf gebreken veroorzaakt of dat iemand een deuk in jouw auto rijdt, je krijgt de gebreken uitbetaald. Een geruststellende gedachte.

No-claimbeschermer

Een aantal autoverzekeringsmaatschappijen geven ook de mogelijkheid om je aanvullend te verzekeren met een dekking van je no-claim. Met deze beschermer kun je één keer per jaar schade laten betalen zonder dat de kosten van je autoverzekering omhoog gaat en zonder dat je no-claimkorting verlaagd wordt. Het claimen van deze gebreken heeft daarentegen wel effect op het aantal jaren schadevrij. Bij een overstap naar een volgende autoverzekeraar is het hierdoor een optie dat je kosten wel verhoogd wordt als gevolg van het verlaagde aantal schadevrije jaren.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een ongeluk gehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor familieleden. vergoedt de gebreken die de berijder en/of familieleden ervaren door het ongeval. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar tevens schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om onder meer gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse informatie over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: hele goedkope autoverzekering

Scroll naar boven