reisverzekering wereldreis

Goedkope-Reisverzekering-Kortlopend

Op het moment is het voor iedereen van belang om er zich van te vergewissen dat een ongeluk in de regel in een klein hoekje schuilt. Dat is alsook het geval op welk moment u er voor kiest om een vakantie te boeken. U kunt voor weggaan meemaken met een onvoorziene geval waardoor u niet weg kunt gaan, maar ook ten tijde van uw reis kunnen er zich acute problemen ontstaan. Het aan gaan van de voordeligste reisverzekering kan heel wat praktische, maar alsook financiële kopzorgen voorkomen.

Wat kost een reisverzekering?

Wat een reisverzekering moet kosten, hangt van een aantal zaken af. onder andere waar je vakantie naar toe gaat, welke bescherming je wilt en hoeveel personen je meeverzekert. Gemiddeld kost een kortlopende reisverzekering eenmalig enkele tientallen euro’s, en een doorlopende reisverzekering enkele euro per maand.

Dat het afsluiten van een reisverzekering belangrijk is voor veel mensen die probleemloos een trip wil ondernemen mag ondertussen wel duidelijk zijn. De beste reisverzekering aan gaan is tegenwoordig door het uitvoeren van een onafhankelijke vergelijking simpel, maar voor veel personen is tevens het vinden van een voordelige reisverzekering een vereiste. Een beste en de beste reisverzekering in één afsluiten is perfect mogelijk. U dient wat dit betreft alleen rekening te houden met de geldigsheidsduur van de reisverzekering in kwestie net als met de dekkingen die beschikbaar zijn. Voor wat dit laatste betreft is het met name interessant om rekening te houden met het land naar waar u op trip gaat. zekere beschermingen worden bij een op zijn minst reisverzekering namelijk met uitsluiting van aangeboden als de vakantie zich binnen de Europese Unie afspeelt.

Waarom een reisverzekering?

Als u op trip gaat en u maakt een vakantiereis naar het buitenland kan er van alles mis gaan. Veel dingen zijn anders geregeld dan thuis, hierdoor zou het kunnen dat u onvoorziene onkosten moet uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan de ziekenhuisuitgaven als u onverhoopt ziek wordt of door een accident in het kliniek komt. De mogelijkheid dat men in het buitenland ziek wordt is tevens groter. tevens andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere kans op een ongeval.

Wat is er gedekt in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa in ieder geval verzekerd voor hulpverlening, plotselinge uitgaven, een accident en en aansprakelijkheid voor ongemakken aan uw tochtjeverblijf.

Hulpverlening

Dag en nacht hulp van de aangesloten alarmcentrale. bijvoorbeeld bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding gedurende de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Onverwachte uitgaven

Bijvoorbeeld voor onverwachte tochtje– en verblijfsonkosten als je in het buitenland in het kliniek terecht komt of plotseling naar huis moet terugkeren na een calamiteit of ernstige ziekte. Of voor geld voor opsporings- of reddingsacties, als je lopende een bergwandeling niet meer weet waar je bent of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent verzekerd tegen de niet verwachte geld als gevolg van een calamiteit.

Aansprakelijkheid voor ongemakken aan tochtjeverblijf

Onkosten door onder andere ongemakken aan de inboedel van uw vakantiereisverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw vakantiewoning.

Reisverzekering vergelijken en afsluiten: zo simpel doe je dat

Deze website heeft een onafhankelijke online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel gratis een reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou beste verzekering hebt opgedoken, kun je meteen je reisverzekering afsluiten. Dat kan compleet online en je ziet direct of je bent goedgekeurd voor de reisverzekering.

Reisverzekering en dekking

Ga je een reisverzekering vinden? Dan zijn er veel mogelijkheden om je goed te verzekeren. Naast dat je kunt kiezen voor een doorlopende- of kortlopende reisverzekering kun je ook dekkingen kiezen. De bescherming die je kiest is beslissend voor je premie en hoe goed je gedekt bent. Verzekeraars hebben de wereld in verschillende dekkingsgebieden ingedeeld:

Nederlanddekking – Binnenland, inclusief dagtrips naar het buitenland.

Europadekking – Alle landen binnen Europa. Inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en alle niet- Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit houdt in dat ook Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israel, Libanon en Aziatisch Turkije onder de bescherming vallen.

Wereldbescherming – Alle landen en werelddelen.

Verder kun je alsook de reisduur bepalen en of je geld wilt verzekeren. Maar alsook geneeskundige kosten dekking, bagagebescherming of pechhulp kun je kiezen. Als je lopende je vakantie mee gaat doen aan wintersport, duiken of een gevaarlijke sport moet je dit vaak extra verzekeren. Ook is het mogelijk een extra vergoeding te krijgen als jij lopende je vakantie een tegenslag krijgt en je wordt gehandicapt of komt te overlijden. Allemaal extra gerustheid die voor jou van invloed kunnen zijn gedurende je vakantie. hier vergelijkt alle reisverzekeringen met je gekozen dekkingen.

Als je graag op sneeuwvakantie gaat of een andere riskante sport gaat beoefenen lopende je vakantie kan het nodig zijn dat je hier een aanvullende verzekering voor kunt afsluiten. De groep risicosporten bestaat naast wintersport uit berg-, lucht-, water- en meerdere andere sporten zoals rugby bijvoorbeeld. Kijk goed naar de voorwaarden als je op een actieve vakantie gaat.

Hierbij geldt wederom dat hoe groter de dreigingen van de sport zijn, hoe hoger de kosten zal zijn. Immers is het bij dit type verzekering veel belangrijker te regelen dat je een goede bescherming hebt dan een zo voordelig mogelijke maandprijs. Kijk er goed naar of er bepaalde uitzonderingen zijn en wat de uiterste hoogtes zijn van de tegemoetkomingen.

Beste reisverzekering

wanneer u een tochtje heeft geboekt spreekt het voor zich dat u zich zo weinig een optie zorgen zult willen maken. Om er zeker van te zijn dat alle mogelijke gevaren wat te maken heeft met uw welverdiende vakantie zijn betaalt kan het gewenst zijn om een tijdelijke- of kortlopende of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een tijdelijke reisverzekering afsluiten kan voor natuurlijke personen die slechts één keer per twaalf maanden op vakantie gaan de meest gewenste keuze zijn. Op deze wijze genieten ze uiteindelijk van een passende bescherming voor hun geplande trip, maar dan wel zonder dat ze rekening dienen te houden met nodeloos hoge kosten. Gaat u met zekerheid vaker dan 1 keer op vakantie gaan in het komende jaar? In dat geval is de mogelijkheid om een doorlopende reisverzekering aan te gaan altijd het interessantst. Zo geniet u op vlak van prijs-kwaliteit immers immer van de meest optimaleverzekering.

Tips: uitsparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering afsluiten? Bedenk dan goed of je zekere dekkingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor geneeskundige kosten (mogelijkerwijs heb je die tevens al goed verzekerd bij je zorgverzekering), hulp bij pech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en regel dat je niet dubbel gedekt bent. Vaak kun je door goed te kijken naar je dekkingen veel besparen.

Hoogste vergoedingen reisverzekering

Het liefste heb je je reisverzekering compleet niet nodig, maar als er tenslotte wat gebeurt wil je graag dat de schade simpel wordt vergoed en afgehandeld. Vind je een bepaalde dekking erg cruciaal bij je reisverzekering? Onder andere voor fotocamera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht uiterste tegemoetkomingen. Dan weet je zeker dat je bij de beste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering vinden. Een annuleringsverzekering betaalt de onkosten als je de reis uiteindelijk moet annuleren. Als je je reis onder andere door een ongeval, ziekte of overlijden moet annulatie kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het mogelijk maakt om je vakantie vooraf op te zeggen als resultaat van zekere omstandigheden. Tevens als je door bepaalde gebeurtenissen lopende je vakantie verplicht bent om naar huis te vertrekken, worden de resterende vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voordat je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzegging van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk kleinigheidje vergoeden.

Ook gericht op de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele jaar door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Opzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering opzeggen kun je schriftelijk bij je huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering afsluiten is zo gebeurd. Je kunt binnen vijf minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de goedkopere reisverzekering aan gaan. Zo gemakkelijk is het vinden en vinden van een reisverzekering via deze website.

Scroll naar boven