Autoverzekering Afsluiten Goedkoop

Goedkoopste Autoverzekering Wa

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die het beste bij je situatie past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering Wa

Vergelijken op kosten en kwaliteit: wij baseren je lijst met resultaten op basis van prijs. De voordeligste autoverzekering voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. ernaast zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij gemakkelijk de betere mogelijkheid voor jouw autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering wa.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de dekking ten hoogste ruim €2.000.000, voor letselgebreken aan personen is dit ten hoogste 7,5 miljoen euro.

 • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto toebrengt aan anderen, maar ook voor gebreken aan je eigen auto, onder meer door door een omgevallen boom. Ook diefstal en ruitgebreken wordt over het algemeen betaald door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

 • Allrisk

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je auto. Of je zelf schade veroorzaakt of dat iemand tegen je geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de gebreken terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisdekkingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ernaast kunt u extra dekkingen nemen, zoals hulp bij pech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt terstond afsluiten wijzigen of beëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  ogenblikkelijk wijzigen, aanvullen of opzeggen van uw polis
 • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

 • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
 • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een ongeluk) wordt niet voor je betaald.
 • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto vergoed.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering wa

Scroll naar boven