Autoverzekering Afsluiten Goedkoop

Goedkoopste Autoverzekering Wa

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die het beste bij je situatie past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering Wa

Vergelijken op kosten en kwaliteit: wij baseren je lijst metresultaten op basis van prijs. Devoordeligste autoverzekering voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. ernaast zie je een cijfer voorkwaliteit. Zo kun jijgemakkelijk de beteremogelijkheid voor jouw autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering wa.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je eenautoverzekeringafsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen:Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering,Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperktcasco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is hetaan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10jaar zijn, is enkel eenWA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • WettelijkeAansprakelijkheid Verzekering

EenWA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voorschade die jij toebrengt aan een ander. Bijgebreken aan tastbare zaken is de dekkingten hoogste ruim€2.000.000, voor letselgebreken aan personen is dit tenhoogste 7,5 miljoen euro.

 • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WAPlus verzekeringvoor je auto ben je niet alleen beschermd bijgebreken die jij met je auto toebrengt aananderen, maar ook voor gebrekenaan je eigen auto, onder meer doordoor een omgevallen boom. Ook diefstal enruitgebreken wordt over het algemeenbetaald doorverzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een schadehersteller gaatdie een afspraak heeft gemaakt met jeverzekeringsmaatschappij.

 • Allrisk

Met een WA volledigcasco verzekering autoverzekering ben je verzekerd voor alle schade aanje auto. Of je zelf schade veroorzaakt of dat iemand tegen je geparkeerdeauto aanbotst, je krijgt degebreken terugbetaald. Eengeruststellende gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekeringop basis van de volgende 3 basisdekkingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ernaast kunt u extradekkingen nemen, zoals hulp bijpech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekerenmet de Internet Autoverzekering. Uregelt alles zelf online, waardoor de maandprijsextra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geenjaarovereenkomst en u kunt terstond afsluiten wijzigen ofbeëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekeringwordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekendin plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  ogenblikkelijk wijzigen, aanvullen ofopzeggen van uw polis
 • Een lage premie, die elke gebrekenvrijemaand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

 • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jetevens de voordeligste verzekering voor je auto. De schadedie je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigengebreken niet.
 • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nuook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die jezelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld eenongeluk) wordt niet voor jebetaald.
 • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd.Alles wat onder beperkt casco valt wordtbetaald, maar nu wordt tevens alle schade aan jeeigen auto vergoed.

De optie voor debescherming hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor degoedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is tevensbelangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de juiste keuzemogelijkheid kuntmaken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering wa

Scroll naar boven