goedkope autoverzekering

Goedkoopste Autoverzekering Voor Jongeren

Door te vergelijken op deze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Als je als gevolg van een aanrijding met je auto arts kosten hebt dan worden deze onkosten gedekt door je zorgverzekering. Als er uiteindelijk sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden van een passagier, dan ontvang je tevens een vooraf vastgestelde uitkering als je als extra een ongevallen inzittendenverzekering bent aangegaan. Net als bij de gebreken inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet uitmaakt of de schade wel door eigen schuld is veroorzaakt.

Pechhulp

Vaak is er de mogelijkheid om je extra te beschermen voor hulp bij pech in Nederland of onder meer in het buitenland. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto afsluit, heb je te allen tijde hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten als effect van pech met de auto. Met deze verzekering voor je auto krijg je subiet hulp als je auto door pech en/of een mechanisch mankement niet meer kan rijden. Je hebt de mogelijkheid voor een ons land en/of Europa dekking.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plus genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een ongeluk) wordt niet betaald.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste mogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor jongeren

Copyright & kopiƫren; 2022 VerzekeringVergelijk.eu
Scroll naar boven