Autoverzekering Afsluiten Goedkoop

Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Door te vergelijken op deze website vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij heel veel autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende verzekering voor je auto biedt bescherming voor werkelijk opgelopen letselgebreken en/of gebreken aan bagage of persoonlijke spullen van de bestuurder en ;eventuele passagiers als gevolg van een aanrijding met je auto. De maximum van de uitbetaling die je krijgt, is gebonden aan van de opgelopen gebreken en is in de regel maximaal 1.000.000,- euro. Hoe hoog de maximale uitbetaling exact wordt, kun je nalezen in de voorwaarden van je verzekering van jouw autoverzekeraar.

Goedkoopste Autoverzekering Van Nederland

Als je een andere auto koopt, moet je altijd een autoverzekering afsluiten. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste schifting hierbij maakt. Er zijn circa 120 verschillende verzekeringen voor auto’s en de selectie hangt bijvoorbeeld af van het type auto, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeraars bepalen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kwalificaties. Om de betere koop voor de verzekering van je auto te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De beste polis is niet te allen tijde de meest voordelige autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de verzekering voor je auto vergelijken die het slimste bij jouw persoonlijke geval past. Hierna kun je spoorslags een prima, maar goedkope autoverzekering afsluiten.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een botsing) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste optie kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering van nederland

Scroll naar boven