all risk autoverzekering kosten

Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het betere bij je geval past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Hints om minder te betalen aan de autoverzekering: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je bescherming aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen automobilistenhulp bij je autoverzekering. Op welk moment je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeersongevallen hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en checken wat je al hebt. te veel verzekeren is niet verstandig. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering 18 jarige.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor enkele dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, WA-verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een allrisk autoverzekering te kiezen. Voor auto’s in de leeftijd van 10 kalenderjaar en ouder, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij aandoet aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de bescherming ten hoogste 2,5 miljoen euro, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen gedekt bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor schade met je eigen auto, bijvoorbeeld door het weer. Tevens diefstal en ruitschade wordt meestal vergoed door verzekeraars. Let altijd op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeraar.

  • WA volledig casco verzekering

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je gedekt voor alle schade aan je auto. Of je zelf een paaltje raakt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt de schade vergoed. Een prettige gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw geval te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je onverwijld wat voor jou de drie betere polissen zijn. De goedkopere autoverzekering kun je via hier aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige autoverzekeringen bekijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op de website bekijken of subiet een autoverzekering vinden op de website van de autoverzekeraar. Zo gemakkelijk is de verzekering voor je auto te vergelijken op onze website.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu ook de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder meer een ongeval) wordt niet betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt tevens alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering 18 jarige

Scroll naar boven