goedkope autoverzekering berekenen

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de verzekering van je auto beƫindigen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar zal jouw autoverzekering zoals verwacht binnen 30 dagen stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je oude autoverzekering op! Wil je de autoverzekering annuleren omdat je verzekeraar een stijging van de premie invoert of de voorwaarden heeft aangepast, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn stopzetten.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de geschikte autoverzekering voor jouw geval te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je meteen wat voor jou de 3 goedkopere overeenkomsten zijn. De goedkopere verzekering voor je auto kun je via hier aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige verzekeringen voor je auto bekijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op je scherm bekijken of spoorslags een verzekering voor je auto aan gaan op de site van de autoverzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op deze website.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder meer een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De keuze voor de dekking hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste optie kunt maken. Hier is meer te zien: beste autoverzekering

Scroll naar boven