ANWB Autoverzekering

Autoverzekering Zakelijk Vergelijken

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Autoverzekering beƫindigen

Wil je de autoverzekering opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar zal jouw autoverzekering zoals verwacht binnen een maand stoppen. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je oude autoverzekering op! Wil je de verzekering van je auto annuleren omdat je verzekeringsmaatschappij een premieverhoging doorvoert of de voorwaarden aapast, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn opzeggen.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende autoverzekering voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je aanstonds wat voor jou de drie beste verzekeringpolissen zijn. De betere autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere autoverzekeringen vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op de website bekijken of gauw een autoverzekering afsluiten op de site van de verzekeraar. Zo gemakkelijk is je autoverzekering te vergelijken op onze website.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder meer een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De keuze voor de dekking hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: autoverzekering zakelijk vergelijken

Scroll naar boven